Ny kamera

För en vecka sedan blev min man och jag ägare till en ny kamera. Efter att ha hört oss för lite gick det väldigt snabbt när en av favoriterna dök upp till nedsatt pris. Det blev en Nikon D90 och här kommer lite testbilder från en underbart vacker vårlördag.



  

Twitter

Nu finns Bröllopsdagen även på Twitter och adressen är givetvis www.twitter.com/brollopsdagen. Denna funktion hoppas jag få nytta av när jag iväg och spanar in bröllop och allt annat som berör bröllop.

Härliga vår!

Nu har solen visat sig flera dagar de senaste veckorna och påsken var ju helt fantastiskt vacker. Våren är verkligen här och i fredags var första dagen som jag reflekterade över hur knopparna nu spricker på träden. Man blir glad av alla härliga färger som man ser på kläder i butiker och blomsterplanteringar utomhus. På brides.com har jag lånat dessa bukettbilder i härliga pastellfärger som man blir så glad av. Det rutiga bandet på den första tycker jag är en vårig och fin detalj.


En klänning för Victoria?

Min egen klänning var av märket Pronovias och jag besökte därför deras hemsida för att se vilka klänningar de har nu. Hittade en Preview av kollektionen 2010. Den första klänningen av Manuel Mota fastnade jag för omedelbart för att den var otroligt stilren och tankarna gick direkt till Kronprinsessans bröllop nästa år. För visst hade hon passat i denna kreation? Hade kanske hellre sett en båtringning med klädda knappar i ryggen och ytterligare ett par meter släp, men den hade passat henne perfekt!



      
Alla bilder lånade från Pronovias hemsida


En sak annorlunda

Hej!

Igår var jag på en helt fantastisk föreläsning. Den handlade om att förändra sitt liv eller snarare få ett rikare liv. Eftersom jag igår väntade besked på om jag skulle bli uppsagd pga arbetsbrist, blev jag väldigt inspirerad och tänkte att detta kan bli min chans att göra något jag verkligen är intresserad av. Idag fick jag besked att jag får stanna på mitt jobb men det ska inte hindra mig från att ändå uppfylla mina drömmar. Så nu har jag startat denna bröllopsblogg. Jag har ingen aning om hur man gör men sakta men säkert ska jag nog komma på det. Jag hoppas denna sida ska bli en hjälp och inspiration för alla er blivande brudpar därute. Ni har en fantastisk resa framför er, ibland lite stressig och kanske dyr, men ack så underbar!

Vi ses!

RSS 2.0